MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Jest szansa na uratowanie dziewiętnastowiecznej rezydencji w Drynkach

Jest szansa na uratowanie dziewiętnastowiecznej rezydencji w Drynkach

Niesamowity Festiwal Sztuk Walki w Kielcach i jubileusz mistrza karate [ZDJĘCIA]

Niesamowity Festiwal Sztuk Walki w Kielcach i jubileusz mistrza karate [ZDJĘCIA]

Polecamy

Coolcation – nowa moda w turystyce zdobywa coraz większą popularność

Coolcation – nowa moda w turystyce zdobywa coraz większą popularność

Najlepsza maść na siniaki, stłuczenia i krwiaki. Kosztuje grosze i działa cuda

Najlepsza maść na siniaki, stłuczenia i krwiaki. Kosztuje grosze i działa cuda

Jakie bóstwo ci patronuje? Sprawdź horoskop egipski

Jakie bóstwo ci patronuje? Sprawdź horoskop egipski