MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędny mazurek kajmakowy. Poznaj przepis na najlepszy mazurek wielkanocny z kajmakiem i bakaliami. Kruche ciasto z apetycznym nadzieniem

Mazurek kajmakowy. Krok 2

Wbij żółtka oraz wsyp cukier. Zagnieć ciasto. Jeśli masz czas to warto schłodzić ciasto przed pieczeniem - owiń je folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 min.

Zobacz również

Poganka czy prosna? Poznaj historię kaszy

NOWE
Poganka czy prosna? Poznaj historię kaszy

Połamane drzewa, zniszczony cmentarz, zalania. Ulewy wyrządziły szkody w regionie

NOWE
Połamane drzewa, zniszczony cmentarz, zalania. Ulewy wyrządziły szkody w regionie

Polecamy

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Marzysz o egzotycznych wakacjach? Poznaj 4 rajskie wyspy, które warto odwiedzić latem

Marzysz o egzotycznych wakacjach? Poznaj 4 rajskie wyspy, które warto odwiedzić latem